Nyereményjáték

Mikulás napi Nyereményjáték Szabályzat

F2 Pilates stúdió, 2023 December

A nyereményjáték szervezője az F2 Stúdió tulajdonosa és üzemeltetője, a Lőrincz és Tsa Kft, Budapest 1112 Háromszék utca 8.,  adószám 10670518-2-43,  cégjegyzékszám 01-09-161911

A nyereményjátékban az Instagram profillal rendelkező 16. életévét betöltött magyar állampolgárok, természetes személyek vehetnek részt, akik Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkeznek.

A nyereményjátékon való részvétel feltételei a következők:

A játékosnak

– be kell követnie az F2 stúdió Instagram oldalát

– a nyereményjáték posztját like-olni/kedvelni (szív ikon)

– kommentben megjelölni 2 barát/barátnő/ismerős @instagram fiókját

– a megjelölt (@instagram fiók) 2 személynek is be kell követnie az F2 stúdió Instagram oldalát

A nyereményjátékban való részvétellel a játékos elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a jelen játékszabályzatot és azt feltétel nélkül elfogadta. Amennyiben a játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit alkalmazandók.

A nyereményjáték kezdete 2023. december 1. reggel 9 óra 0 perc

, vége 2023.december 6. 22 óra 0 perc.

sorsolásdátuma 2023. december 7. 11 óra 0 perc.

A nyeremény a szervező telephelyén, számítógép és sorsoló alkalmazás segítségével lesz kisorsolva.

A sorsolás alkalmával 1 azaz egy nyertes kerül kisorsolásra, aki az általa megjelölt (@betaggelt) 2 db ismerősével összesen 3 darab 5 alkalmas bérletet kap nyereményként. A nyeremények értéke egyenként 29 500 HUF.

Ezekkel a bérletekkel az F2 Stúdió órarendjében szerepelő csoportos Reformer gépes Pilates órákon lehet részt venni az órákra való bejelentkezés után.

A bérletek felhasználási ideje 35 nap, tetszőleges kezdődátummal indítva.

A nyertes nevét a poszt alatt kommentben tesszük közzé, sorsolást követő 48 órán belül.

A nyertes jelen szabályzat elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a szervező/lebonyolító kommentben, önálló posztban vagy Instagram storyban közzé tegye a nevét/ Instagram felhasználói nevét és profilképét.  

A nyertesnek a nyertes kihirdetésétől számított 30 napon belül kell jelentkezni, azaz felvenni a kapcsolatot a szervezővel adategyeztetés céljából.

A nyertesnek privát üzeneten (messenger, instagram üzenet, email) keresztül kell megadni az elérhetőségét és felvenni a kapcsolatot a szervezővel/lebonyolítóval. A bérletek kizárólag virtuális formában léteznek, ezért kiállításához a nyertesnek és társainak szükséges megadni teljes nevüket, email címüket, lakcímüket és telefonszámukat. Ezen adatok ún. Motibro fiók  létrehozásához szükségesek, ami az F2 stúdió foglalási rendszere.

A játékban részt vevő személyektől adatgyűjtés nem történik. A nyertesek személyes adatait a nyeremények átadása és felhasználása céljából kezeli, majd azt követően törli az F2 Pilates stúdió tulajdonosa/üzemeltetője. Általános adatkezelési szabályzatunk megtalálható a www.f2pilates.hu weboldalon.  

A Facebook és az Instagram semmilyen módon nem támogatja jelen nyereményjátékot. A játék szervezője, lebonyolítója és a nyeremény szponzora és átadója kizárólag az F2 Pilates stúdió tulajdonosa és üzemeltetője.

Scroll to Top