Oktatóink

Jakab Rebeka

Jakab Rebeka

Gyerekkorom óta a sportolás szerves része a mindennapjaimnak. Hiszem, hogy a “sportunk megtalálásával” a kötelező mozgás hobbivá növi ki magát, testileg és lelkileg is feltölt, motivációt ad. A reformer pilates számomra lehetőséget adott, hogy azokat az izmokat is fejlesszem amiket köznyelven kis izmoknak hívunk ám a testünk fontos része, a természetes mozgások megtartásában, és további sportok teljesítmény növelésében is.

A reformer pilates tökéletes mindenki számára, korosztálytól és nemtől függetlenül mindenki megtalálja azt az óratípust ami megfelel az igényeinek.

Várlak szeretettel az óráimon!

Szénási Niki

Szénási Niki

A mozgás mindig is szerepet játszott az életemben, de a Pilates módszerrel csak felnőttként ismerkedtem meg. Számomra a Pilates a test és az elme precíz kapcsolódásának egy formája. Rendszeres gyakorlásával rendkívül hatékonyan fejleszthető a mozgásminőség, a testtudat, így a mindennapi életünkben vagy más mozgásformát kiegészítve hatékony segítséget nyújthat.

Az óráimon szeretném átadni a mozgás szeretetét, hiszen csak azt tudjuk rendszeresen művelni, amiben örömünket leljük.

Várlak szeretettel!

SUSI SOLCER

Susi Zolcer

A Pilates több, mint 15 éve az életem része. Eleinte csak hetente néhány alkalommal ismerkedtem ezzel az edzésformával, de hamar rájöttem, hogy ez a módszer sokkal több annál számomra, mint egy egyszerű sport. A Pilates egyre inkább inspirált és lelkesített arra, hogy oktatóként mással is megismertessem a rengeteg pozitív hatását fizikailag, mint mentálisan. Szeretném másoknak is megmutatni, hogyan lehetnek erősebbek, hogyan növelhetik állóképességüket és rugalmasságukat, miközben a testtudatosságuk is növekszik.

Holisztikus egészség coachként pedig hiszem azt, hogy az egészségünk nem csupán fizikai, hanem mentális és érzelmi jólétünknek is része. Az egészség a teljes személyiségünket érinti és az életünk minden területére kihat. A holisztikus szemlélet által segítek az embereknek megérteni az összefüggéseket az életmódjuk, táplálkozásuk, az érzelmi állapotuk és az egészségük között.

Azáltal, hogy segítek másoknak felfedezni a belső erőt és harmóniát, valódi értéket és örömöt találok a munkámban.

Bábszky Zsófia

Bábszky Zsófia

A sport életem legmeghatározóbb tényezője. Gyerekkorom óta versenytáncoltam, most már oktatom is. Az egyetemet a Testnevelési Egyetemen végeztem Testnevelő-Gyógytestnevelő tanári szakon. A testnevelés tanítás után visszatértem az iskolapadba, jelenleg nappali tagozatos PhD hallgató vagyok.

A talaj pilatessel gimnazista koromban találkoztam, a reformer pilatest azonban csak 1,5 éve ismertem meg. Minden korosztálynak meleg szívvel ajánlom a mozgásformát, hiszen az órák változatosak, sosem egyformák.

Az edzések során szeretem, hogy teljesen ki tudok kapcsolni, csak magamra figyelni, a stúdión kívül hagyva a gondjaim, gondolataim. Ezt a tudást és gondolkodásmódot szeretném vendégeimnek átadni.

Várlak szeretettel az óráimon!

Nagy Csenge

Mit jelent nekem a Reformer Pilates?

Azt a szeretett sportágat, amely komplexen felel meg az általam vártaknak: • már 1 órás, változatos testedzéssel is megfelelően át tudja mozgatni az összes izomcsoportot • lazítja és erősíti az izmokat, de szálkásít • fejleszti az állóképességet, az egyensúlyérzéket, és mindezek által segíti a mindennapi tevékenységeket is.

Már az első alkalommal magával ragadott. Azonnal éreztem, hogy ez az én sportom, megérkeztem. Végre nem szenvedve és muszájból indulok el edzésre, hanem alig várom, hogy ott legyek, és csináljam.

Az óráimon arra törekszem, hogy te is megtapasztald ezt az érzést, ne egy kötelező sportként, hanem kedvelt időtöltésként, kikapcsolódásként tekints rá. Elmondhasd, hogy a mai napon is tettél egy nagy lépést a céljaidért, legyen az akár az egészséged, egy jobb közérzet vagy az álomalak elérése.

Én pedig jó hangulattal és a mindenre kiterjedő figyelmemmel várlak szeretettel.

Gyere, és tapasztald meg te is az óráimon a Reformer Pilates életérzést!🥰

Kiss-Mizik Eszter

Sport pályafutásomat a vízi sportokkal kezdtem, először úsztam, aztán szinkronúsztam. Miután abbahagytam, nehezen találtam olyan mozgásformát, amit nem muszájból csináltam, csak hogy edzek valamit. A sors iróniája, hogy az első reformer pilates videót a legelső szinkronúszó edzőmnél láttam meg. Akkor a fejembe vettem, hogy én is ki akarom próbálni. Így is lett, és szerelem volt első “látásra”. Ugyanazt a feltöltődést éreztem, mint régen. Nem csak a testemet mozgattam át, hanem fejben is kikapcsolódtam, vagyis inkább a teljes fókuszt magamra helyeztem. Ez az amire mindenkinek szüksége van az életében, és ez az a hely, amit én oktatóként meg szeretnék megteremteni másoknak is.

Pintér Anett

Pintér Anett

Pintér Anett vagyok, pilates és jóga oktató. A testi egészség fenntartása mellett elengedhetetlen, hogy a lelkünk is rendben legyen. Ezt az egységet és harmóniát nyújtja a pilates.

Oktatóként célkitűzésem, hogy minél többen megismerjék ezt a fajta kettős feltöltődést, hiszen a pilates-gyakorlatrendszer segítségével a test és lélek egyedülálló összhangját érhetjük el.

A reformeren végzett 50-60 perces órákon a mélyizmok erősítése mellett nagy hangsúlyt fektetünk a test mobilizálására, a megfelelő nyújtásra, az egyensúlyérzék fejlesztésére, a testtudat tökéletesítésére és a helyes légzésre.

Amit biztosan tapasztalni fogsz: tónusos izmok, javuló testtartás, erőnlét és koordináció, rugalmas és egészséges test és persze a bónusz: nyugodt, kiegyensúlyozott elme.

Képesítések: RSY200 Jógaotatói képzés - World Yoga Alliance, RSY300 Mester Jógaotatói továbbképzés - World Yoga Alliance, Reformer Pilates Trainer képzés- Such Klaudia, Prenatal Jógaoktatói továbbképzés - Yogasecrets, STOTT Pilates Totalbarre továbbképzés - Merrithew, STOTT Pilates Talaj és Reformer Pilates képzés - Merrithew (folyamatban)

Scroll to Top