Segítünk egészségesnek maradni

Óratípusok

Milyen órákkal várunk téged az F2 Pilates Stúdióban? 

F2 Pilates

Szintek

Ha még nem próbáltad a gépes pilatest, mindenképpen Kezdő szintre jelentkezz be,  ahol személytől függően néhány óra alatt meg lehet ismerkedni a gép használatával, el lehet sajátítani a pilates alapelveit és megtanulni a legegyszerűbb gyakorlatokat. 

All levels óráinkra várjuk azokat, akik már részt vettek legalább 3-5 órán. Oktatónk az aznapi csoport tudásának/felkészültségének megfelelően alakítják a gyakorlatsorokat.

Középhaladó/Haladó órákra min 10 alkalom után várunk.

F2 Pilates Stúdió

Reformer órák

Ezeken az órákon főleg a klasszikus Reformer Pilates gyakorlatok szerepelnek, flow jelleggel.

Funkcionális Reformer órák

Funkcionális óráink a klasszikus óráknál kicsit dinamikusabbak, 4-5 blokkból tevődnek össze, a különböző izomcsoportokat dolgoztatjuk meg sorban. Ha szereted a zenés órákat, akkor ez lesz a neked való. 

F2 Pilates

Dinamikus/ Cardio Reformer

Dinamikus óráinkon magasabb intenzitású gyakorlatok is szerepelnek, gyakran használva a jumpboard eszközt, itt a cél a magasabb kalóriaégetés, a test még erőteljesebb átmozgatása. Javasoljuk, hogy Cardio órára akkor gyere, ha már részt vettél 3-5 alkalommal Funkcionális órán!  

F2 Pilates Stúdió

Egyénre szabott privát és duó órák

Studiónkban a privát illetve duó órák száma egyelőre korlátozott, ha ilyen foglalkozás érdekel, kérlek hívj vagy írj emailt/üzenetet!

Scroll to Top