Hasznos tudnivalók

F2 Pilates Stúdió

Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és megválaszoljuk azokat. Ha nem találod a kérdésedre a választ, fordulj hozzánk elérhetőségeinken!

Természetesen igen! Szeretettel várunk minden kezdőt, az oktatóink mindenben segítenek és nem fogod hátrányban érezni magad a többiekhez képest, akik jártak már korábban nálunk.

8 darab gépünk van, így teltház esetén ez a maximum létszám minden órán. Értelemszerűen, ha ennél kevesebb a bejelentkező, akkor azon az órán kevesebben lesztek. 

Az Órarend/Foglalás menüpontban kattints rá a neked megfelelő óra melletti Bejelentkezés gombra. Ha már van MotiBro fiókod és van érvényes órajegyed vagy bérleted, akkor a foglalásod érvényessé válik és kapsz róla email üzenetet. Ha éppen nincs jegyed/bérleted, meg tudod venni online. Ha még nincs Motibro fiókod, a Bejelentkezésre kattintás után regisztrálnod kell egy Motibro fiókot néhány adat megadásával (név, emailcím, telefonszám, jelszó) és hasonlóképpen az előbbiekhez, ugyanitt tudsz jegyet vagy bérletet is vásárolni bankkártyád segítségével.

A “Hogyan tudok bejelentkezni ” pontban részletezett Motibro fiókodban a Bérleteim menüpontban ki tudod választani az elérhető  jegyek és bérletek közül a neked tetszőt, majd azt ezután bankkártyával kifizetheted. Az online fizetés a Barion rendszerében működik. Fizetés után emailen kapsz visszaigazolást és számlát a vásárlásról.

Természetesen erre is van lehetőség, a stúdióban bankkártyával, SZÉP kártyával (OTP vagy MBH) vagy készpénzzel is tudsz fizetni, viszont bejelentkezni órára csak érvényes órajeggyel vagy bérlettel tudsz.

Cipőre nem lesz szükséged edzés közben, készülj úgy, mintha jógázni indulnál: kényelmes és megfelelő ruházat, illetve törölköző hasznos lehet.  Pilates zokni (tapadós talprésszel) használata opcionális, nyáron nem feltétlenül szükséges, de hűvösebb időben ajánlott. Stúdiónkban Moveactive Pilates zoknit tudsz vásárolni. Öltöző, zuhanyzó természetesen van, de törülközőt nem tudunk biztosítani. Ha teheted, edzőruhában gyere, hogy ne kelljen az öltözéssel időt tölteni.

Az órák pontosan kezdődnek, kérlek igyekezz időben, kb. 5-10 perccel az óra kezdése előtt érkezni. Max 3 percet tudunk várni rád! 

Abszolút, de sajnos hely szűkében öltözőt és zuhanyzót csak női vendégeinknek tudtunk biztosítani ☹ Wc és mosdó természetesen biztosított!

Scroll to Top